Contacts
Behind every great project there is a great team.
We are a close-knit group of professionals with different skills, but united by the same passion: transforming ideas into concrete solutions.
With experience ranging from strategy to technological innovation, creativity to operational management, we work together to offer our clients the very best.
Il Disgelo S.r.l.
Via Meucci, 91 - 10040 • Leinì (TO) • Tel. +39 011 9911002 • info@ildisgelo.it
Davide Modica
CEO
davide.modica@ildisgelo.it
+ 39 0119911002 (Int.101)
Deborah Gorelli
AMMINISTRAZIONE
amministrazione@ildisgelo.it
+ 39 0119911002 (Int.102)
Veronica Morra
ASSISTENTE AD
veronica.morra@ildisgelo.it
+39 0119911002 (Int.104)
Patrizio Parrabbi
DIRETTORE TECNICO E CAPO R&D
patrizio.parrabbi@ildisgelo.it
mobile +39 328 4935177
Roberto Martinotti
RESPONSABILE PRODUZIONE OPERATION
roberto.martinotti@ildisgelo.it
+39 0119911002 (Int.112)
Silvia Branduardi
ASSISTENZA TECNICA
silvia.branduardi@ildisgelo.it
+39 0119911002 (Int.103)
mobile +39 3803414795
Dino D'Angelis
COLLAUDO STANDARD
dino.dangelis@ildisgelo.it
+39 0119911002 (Int.109)
Leonardo Bonanni
COLLAUDO SPECIALI
leonardo.bonanni@ildisgelo.it
+39 335 1677720
Marco Mignemi
UFFICIO ACQUISTI
marco.mignemi@ildisgelo.it
+39 0119911002 (Int.110)
mobile +39 3203879593
Simone Castelli
UFFICIO PM
simone.castelli@ildisgelo.it
+39 0119911002 (Int.114)
Marco Reggiani
UFFICIO SOFTWARE
marco.reggiani@ildisgelo.it
+39 0119911002 (Int.106)
Luigi Lama
UFFICIO PROGETTISTA ELETTRICO
luigi.lama@ildisgelo.it
+39 0119911002 (Int.105)
Vanessa Francavilla
QUALITY & HEALTH SAFETY OFFICE
vanessa.francavilla@ildisgelo.it
+39 0119911002 (Int.116)
Sandro Tommasi
UFFICIO COMMERCIALE ITALIA E EUROPA
sandro.tommasi@ildisgelo.it
+39 0119911002 (Int.107)
mobile +39 3392561601
Renè Carlini
UFFICIO COMMERCIALE FRANCIA
rene.carlini@ildisgelo.it
mobile +33 6 03132575
Zeus
MASCOTTE IL DISGELO SRL
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